ÚJ TERMÉKEK
Kezdőlap
Regisztráció
Bejelentkezés
Profil
Kosár
Pénztár
Kapcsolat
Kezdőlap > Katalógus > Általános szerződési feltételek
Általános szerződési feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák az ISOLED Hungaria Kft. (székhely:8997 Zalaháshágy, Hunyadi utca 18., adószám: 23731266-2-20), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZ letölthető az alábbi linkről: http//isoled.hu/isoled-shop/uploads/aszf_isoled.hu.pdf

A regisztrációjával és megrendelésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a isoled.hu webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

1. Üzemeltetői adatok
  • Cégnév: ISOLED Hungaria Kft.
  • Székhely: 8997 Zalaháshágy, Hunyadi utca 18.
  • Adószám: 23731266-2-20
  • Cégjegyzékszám: 20-09-074927
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Zala megyei cégbíróság
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: info@isoled.hu
  • Telefon: +36 20 256 1339
A tárhelyszolgáltató megegyezik a webáruház üzemeltetőjével, a webáruház az üzemeltetőjének tulajdonában lévő szerverről szolgálja ki a felhasználókat.

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház LED világítási termékeket forgalmaz.A megjelenített termékek kizárólag online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg.  

Áraink bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák. Az árak a házhozszállítás költségét nem tartalmazzák.

3. Szállítási feltételek és díjak

A csomagok kiszállítása az MPL futárszolgálattal történik. A kiszállítás kizárólag Magyarország területére kérhető.
A csomagokat a futár hétköznapokon 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A szállítási díj egységesen nettó 1 800 Ft/csomag.

Nettó 35 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási ingyenes.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

4. Fizetési módok

A megrendelések kifizetéséhez következő fizetési lehetőségek érhetők el:
1. Előre utalás az Erste Banknál vezetett 10918001-00000062-53770006 számlaszámra, számlatulajdonos: ISOLED Hungaria Kft.
2. Fizetés utánvétellel a csomag átvételekor Előre utalás esetén a csomagot csak a megrendelés teljes végösszegének beérkezésekor adjuk át a futárszolgálatnak.

5. Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

6. A megrendelés folyamata
1. A termék adatlapján található „Kosárba” gombra kattintva kijelölhetők a megrendelni kívánt termékek.

2. A kosár tartalma bármikor megtekinthető és módosítható a kosár menüpont alatt.

3. Kosár tartalmának összeállítása után a megrendelés elindításához kattintson a Pénztár menüpontra.
Amennyiben már regisztrált és belépett felhasználónk egyből a pénztárba az adatok ellenőrzéséhez kerül, ellenkező esetben a „Belépés” vagy „Regisztráció” gombra kell kattintania.

4. A számlázási és szállítási címek kiválasztása után a szállítási mód és fizetési mód kiválasztásával véglegesítheti megrendelését.

5. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja.
 
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A megrendelések feldolgozása legkésőbb 72 órán belül történik.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

7. Garancia

Termékeinkre 24 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található elérhetőségeink valamelyikén tájékoztatást nyújtunk.
A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

8. Elállás joga és gyakorlásának menete

A fogyasztónak minősülő személy jogosult a vásárlástól indokolás nélkül elállni az alábbi esetekben:
- a csomag feladása előtt, ha ezt írásban vagy szóban jelzi,
- a termék átvételének napjától 14 naptári napon belül írásban,
a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései alapján.

A fogyasztó az elállási jogát a mellékelt elállási nyilatkozat minta felhasználásával, vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozata útján gyakorolhatja.

Elállás esetén a terméket és annak eredeti csomagolását, dobozát sértetlen - külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes - állapotban a megrendelő nevének feltüntetésével saját költségén küldje vissza címünkre.  A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Az Ön által kifizetett vételárat, beleértve a kiszállítás díját is, az elállást követő 14 napon belül visszatérítjük.

A Szolgáltató az áru beérkezése vagy a visszaküldés vevő által történő igazolása után intézkedik az áru árának visszafizetésről. A kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket Ön köteles viselni. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék nem rendeltetésszerű használatából (láthatóan használt, hiányos, sérült, stb) eredő károk megtérítésére igényt tartunk.

Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő Ügyfeleink (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek, azaz ha az Ügyfél olyan magánszemély, aki az árut önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében rendeli, illetve vásárolja meg (tehát a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztónak minősül).

Elállási/Felmondási nyilatkozat

Címzett: ISOLED Hungaria Kft., 8997 Zalaháshágy, Hunyadi utca 18.

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja/átvétel időpontja:
A fogyasztó neve:
A fogyasztó címe:
A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt:


9. Adatkezelés

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók az Adatvédelmi Nyilatkozozat menüpontban.