GASZTRONÓMIA -

Az ISOLED® -del tartósan csökkentheti energiaköltségeit

GASZTRONÓMIAI ÜZLETHELYISÉGEK MINT TALÁLKOZÓHELYEK, AHOL

» élvezetek és kényeztetés,

» jókedv és társasági élet

» pihenés és kikapcsolódás,

» kommunikáció és szórakozás,

» barátság és romantika,

» üzlet és szabadidő

veszi körbe és persze ezek olyan találkozási pontok, ahol az embereknek különleges élményben és örömben lehet része. A vendéget egy más világba varázsoljuk el!

A gasztronómiai üzletág 47,4 millárd eurós 2014. évi iparági forgalma (csak Németországban) igazolja a fogyasztók azon természetes igényét, hogy a pénzügyi- és gazdasági helyzettől függetlenül jót tegyen a testnek és a léleknek.
Gasztronómia iparág forgalma: 47,4 milliárd euró

Lebensraum BüroLebensraum Büro

MINDENT A VENDÉGNEK

Minden vendéglátó helyiség saját varázsával látja el a helyiségeit és kizárólag a vendéget szolgálja. Ételek, italok választékával, szórakozással és sok minden mással, stílusos és hangulatos környezetben művészi elemekkel, a helyi jellegzetességeket figyelembe véve megalkotott világítási koncepcióval és kiváló szolgáltatásokkal arra tudja ösztönözni vendégeit, hogy ellátogassanak Önhöz és ezt többször is megtegyék.

Produktivität Produktivität

MINDENT A SZEMNEK

Amennyiben az orvosi kutatás tudományos ismereteit követjük, akkor a környezetről szerezett információk 80%-át az emberi szemen keresztül szerezzük be. Így biztosak lehetünk abban, hogy egy helyiség megvilágítása és kivilágítása nagyon nagy jelentőséggel bír.

EnergieEnergie

HANGULAT TEREMTÉS

A fény láthatóvá tesz, kialakítja a teret és megfelelő hangulatot teremt számára. Létrehozza a kívánt légkört, amely kellemes, elégedett, nyugodt érzést kölcsönöz a vendégeknek és meghozza a kedvüket az élvezetekhez. Másrészről az optimálisan használt világítás biztonságos és balesetmentes munkavégzést is garantál a személyzet számára.

Többet szeretne tudni?

Kívánságainak és feltételeinek megfelelően állítjuk össze optimális LED világítási koncepcióját az Ön számára – megtérülés-kalkulációval együtt!
Értékesítési szakemberünk bármikor rendelkezésére áll!

TERMÉKVÁLOGATÁS

  • + LED csövek és kádfények

  • + LED vészvilágítás / menekülési út megvilágító lámpák

  • + LED flexibilis szalagok

  • + LED fényforrások

ITT TUDJA INGYENESEN LETÖLTENI!

Ipari fókusz "Gasztronómia - Fenntarthatóan csökkentsük az energiaköltségeket az ISOLED® segítségével".

A LETÖLTÉSHEZ!

A GYORS MEGTÉRÜLÉS ÉS AZ ERŐTELJES KÖLTSÉGCSÖKKENÉS JOBB VERSENYKÉPESSÉGHEZ VEZET!

A szolgáltatási szektorban a folyamatos üzemi költségek - különösen az energiaköltségek (olaj, gáz, áram), melyek a személyzeti költségek mellett a legnagyobb részét alkotják a teljes költségstruktúrának. A nemzetközi energia tanácsadók évek óta bizonyítják, hogy éppen az energiaköltségek (nettó forgalom (átlag) számottevő 6%-a) hatalmas pénzügyi terhet jelentenek a tevékenykedőknek és így ezek bírnak a legnagyobb megtakarítási potenciállal.

A környezetkímélő szempont mellett különösen a vállalatgazdálkodási szempontból kikerülhetetlen következetes intézkedéseket hozni a gazdasági energiahatékonyság növelése és így a tartós költségmegtakarítása céljából - a szolgáltatások minőségének csökkenése nélkül! Azaz, növelni kell a versenyképességet és erősíteni kell a piaci pozíciót.

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált ISOLED® fényvezérlési technikával ellátott teljes LED világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk, LED világításvezérlő technológia von ISOLED® amelyre minden vállalat törekszik.megtérülése és erőteljes költségcsökkenés (a hagyományos lámpákkal szemben a LED lámpákkal akár 80%-os költségcsökkenés) azonnal tehermentesítik a vállalkozókat.

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2023 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.