ISOLED® Dienstleistungen

Megoldásaink vannak!

KonfekcionálásKonfekcionálás

Konfekcionálás

Az ISOLED®  a bonyolult LED-es világítási megoldások és intelligens megvilágítási koncepciók specialistája. Ügyfélközpontú szolgáltató vállalatként különleges célunk, hogy szolgáltatásainkkal egyedi értéket nyújtsunk ügyfeleinknek és partnereinknek. A konfekcionálás feladata főleg a LED flexibilis szalagok és azok kiegészítő komponenseinek, pl. profilok és hűtőszalagok, terén kerül előtérbe. Összpontosítson a saját fő kompetenciáira és hagyja ránk a professzionális konfekcionálást. 

LED-es fénytervezésLED-es fénytervezés

LED-es fénytervezés

A fény egy helység negyedik dimenziója és nélkülözhetetlen tényező mind bel- mind a kültéri holisztikus építészeti tervezésben. Tudományos kutatások igazolják a fény fiziológiai és pszichológiai hatását az emberekre. Ezért rendkívül fontos, hogy a fénytervezés ugyanolyan figyelmet kapjon, mint az épület- és a berendezés. 

RMARMA

RMA - Visszáru

Szolgáltatásorientált vállalatként különleges célunk, hogy szolgáltatásainkkal hozzáadott értéket és biztonságot nyújtsunk ügyfeleinket és partnereinknek. Az RMA jelentése „Return Merchandise Authorization“ a visszáru lebonyolítását takarja.

OEMOEM

OEM/ODM gyártás

A LED izzók, LED lámpatestek egyedi gyártásához rendelkezésünkre áll a LED-es fény- és LED-es vezérléstechnika. Az OEM/ODM gyártás (Original Equipment Manufacturer/Original Design Manufacturer) keretén belül például lehetőségünk van a specifikus áramköri lapokat különböző LED chip komponensekkel, vagy kérésre alumínium- vagy műanyag-feldolgozással elkészíteni. 

Global sourcingGlobal sourcing

Global Sourcing

Az ISOLED®   tervez és globálisan cselekszik! Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek a legjobb LED termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani hosszútávon és tartósan, kiegyensúlyozott ár- teljesítmény arányban, a Globális beszerzés a kezdetektől fontos része stratégiai beszerzés menedzsmentünknek..

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2024 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.