ISOLED® fókuszban az iparágak

SEGÍTÜNK ÖNNEK MEGSZÓLÍTANI AZ IPARÁGAKAT

 • Érdekességek az „Intelligens és fenntartható LED világítástervezés” témában egy iparág vagy egy bizonyos célcsoport számára összefoglalva.
 • A hírlevelünkkel együtt küldjük majd, és itt is szabadon le lehet tölteni. Amennyiben kérdése, kívánsága vagy megjegyzése lenne, kérjük, vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot. Az összes fontos területet érinteni fogjuk, mint pl:
 • Befektetési és üzemeltetési költségek
 • Megtérülés és támogatás
 • Energia- és költséghatékonyság
 • Építészeti követelmények
 • Normák & iparágspecifikus előírások
 • Az ideális LED világítási koncepció jellemzői
 • Javasolt megoldások a Új tervezésű LED termékek
Irodai világításIrodai világítás

Irodai világítás

Az ISOLED® ® iparágakra fókuszáló ezen fejezetében többek között megtudhatja

 • melyik a legideálisabb LED világítás irodák számára,
 • hogyan érheti el a LED-es projektekkel a hatékonyság növekedését és a költségek csökkentését és
 • hogyan tudja tartósan optimalizálni az energia egyensúlyt az ISOLED® megoldásaival.
Fodrász, & kozmetikaFodrász, & kozmetika

Fodrász, & kozmetika

Az Ön szalonjában a falak színének kiválasztása és az üzlet felszereltsége mellett a világítási koncepció a belső építészeti kialakítás legfontosabb eleme.

Az ideális megvilágítási megoldás megtalálása érdekében a következő négy alapvető szempontra kell odafigyelnie.

GasztronómiaGasztronómia

Gasztronómia

Váltson LED-re és spóroljon pénzt azonnal. A befektetés gyors megtérüléséhez hozzájárul a folyamatos villamosenergia költségek csökkenése, mely minden gasztronómiában tevékenykedőt tehermentesít és növeli versenyképességüket.

Ételek, italok választékával, szórakozással és sok minden mással, stílusos és hangulatos környezetben művészi elemekkel, a helyi jellegzetességeket figyelembe véve megalkotott világítási koncepcióval és kiváló szolgáltatásokkal arra tudja ösztönözni vendégeit, hogy újra és újra ellátogassanak Önhöz.

HotelHotel

Hotel

Az lámpatesteket valaha fogyóeszköznek tartották, de ma már hosszútávú és gyorsan megtérülő befektetésnek tekintik őket, mely az energia- és költséghatékonyságra fókuszál. Hogy miért is profitál a hoteltulajdonos a LED világításra való átállással, itt olvashatják el. Egy hotel több, különböző helyiségből áll és ezért a világításnak sok feltételnek kell megfelelnie. Az ISOLED® 3.050-nál is több árucikkével széles termékválasztékot   kínál.

Ipari világításIpari világítás

Ipari világítás

Az ISOLED® iparágakra fókuszáló ezen fejezetében többek között megtudhatja,

 • miért jelent nagy lépést a tartós gazdasági előny irányába az ISOLED® intelligens, LED-es ipari
 • világítási koncepcióira való áttérés.
Közösségek & városokKözösségek & városok

Közösségek & városok

A magas energiaköltségek, csekély források és szigorú környezetvédelmi törvények komoly intézkedéseket követelnek az energiatakarékosság és a költségek csökkentése céljából. A jelen iparágakra fókuszáló fejezetünk orientációs segítséget nyújt a közösségek és városok döntéshozóinak, hogy hogyan tudnak már az első lépésben akár 80%-kot spórolni a LED világításra való átállással.

Üzletek megvilágításaÜzletek megvilágítása

Üzletek megvilágítása

Az üzlethelyiségekben a világítási koncepció a legfontosabb belsőépítészeti kialakítási elemek közé tartozik. A ISOLED®ezen iparágakra fókuszáló fejezetében olvashatja el mire kell figyelnie a megvilágítás tervezésénél és milyen költségeket spórolhat meg, ha átáll az ISOLED® LED-es világítására.

Kőműves & burkoló, gipszkartonozóKőműves & burkoló, gipszkartonozó

Kőműves & burkoló, gipszkartonozó

Az alkotó és művészi mesterség megvalósítja a belsőépítészeti tervezést és ezzel alapot szolgáltat az innovatív építészeti megvilágítás számára.Minden tér, minden homlokzat, a falak és mennyezetek - közvetlen és/vagy közvetett világításával az egész épületet harmonikusan lehet bemutatni. 

Asztalos, bútorkészítő & konyha stúdióAsztalos, bútorkészítő & konyha stúdió

Asztalos, bútorkészítő & konyha stúdió

Egy hangulatos LED-es világítás minden lakhelyet meghitt otthonná varázsol. Nyújtson teljes körű szolgáltatást az ISOLED® -del és valósítsa meg az ideális lakhelyet ügyfelei számára! Az ISOLED® ezen iparágakra fókuszáló fejezetében megtudhatja, hogy mivel tudja ügyfeleit azonnal fellelkesíteni és mivel tudja megnyerni őket.

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2024 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.