ISOLED® tudás: Szakértői információk a hatékony világításhoz

 

MEGOSZTJUK ÖNNEL TUDÁSUNKAT.

 • Feladatunknak tekintjük, hogy ügyfeleinket és partnereinket ne csak alaptudással lássuk el a LED technológiával kapcsolatban hanem az alkalmazástechnika legfontosabb alapjaival is segítsünk nekik. Az ISOLED® Tudásban az összes tudnivalót összefoglaltunk a LED-ekkel kapcsolatban és útmutatókat, tippeket & trükköket, valamint a helyes és mindenekelőtt biztonságos használatra vonatkozó tapasztalatokat is rendelkezésükre bocsátunk.

 • A LED technológia egy nagyon összetett terület, mely folyamatosan változik és fejlődik. A legújabb ismeretekkel rendelkezni egyet jelent a fejlődéssel és a versenyelőnnyel.

 • Az ISOLED® Tudás egy különleges szolgáltatás, melyet ügyfeleinknek és partnereinknek kínálunk és ingyenesen letölthető.

Binning

Fenntartható és folyamatos fényminőség a Binning-gel

A fehér nem egyenlő a fehérrel! Az ISOLED® Tudás leírja a Binning szükségességét a LED chipek gyártásakor és magát a Binning elvet is.

Dali

Az intelligens fénykezelő

A felhasználáshoz tökéletesen illő fényjelenetek – a DALI-val könnyen és költséghatékonyan megvalósítható

Megmutatjuk hogyan!

Dimmelni

LED fényforrások dimmelése egyszerűen

 • Dimmer
 • Gyújtás- és oltásszögvezérelt
 • Szimbólumok a dimmereken
 • Jelforrások

Bekapcsolási áram korlátozó

A fenntartható, megbízható és költséghatékony megoldás!

 • Működési mód
 • Dimenzionálás
 • Az összes előny

Energiahatékonysági besorolás

Az ISOLED® egész termék választéka a LED lámpatestekre vonatkozó (ErP) uniós irányelvnek rendeli alá magát. Itt találja az energiahatékonysági osztályokra vonatkozó további részleteket és ábrákat.

 

LED flexibilis szalagok

Kösse össze helyesen és biztonságosan!

A LED flexibilis szalagok szerelésekor figyelembe kell venni néhány alapvető szabályt. Megmutatjuk Önnek mire kell figyelnie a LED flexibilis szalagok professzionális és biztonságos méretre vágása, forrasztása és összekötése során.

Flicker

Az ISOLED®minden fényforrás és lámpa esetén egy kalibrált flicker mérővel méri a Flicker indexet. Hogy miért ilyen fontos ez, azt ebből a fejezetből tudhatja meg!

Highline Röhren

Innovatives und nachhaltiges Licht mit T8 LED Röhren!

 • Produktvergleiche
 • Technische Daten & Umrüstanleitung
 • Anwendungstipps & -Tricks

IP védelem fajtája

Az IP mutató jelzi egy ház védelmét érintés ill. idegen tárgyak behatolása ellen (1. számjegy) és nedvesség ill. víz (2. számjegy) behatolása ellen.

Fotometriai mennyiségek

Itt foglaljuk össze az olyan legfontosabb fotometriai mennyiségeket, mint a fényáram, fény- és világítási erősség és fénysűrűség, fényhasznosítás, fényhőmérséklet és fényvisszaadási index.

Precíz fénysorok profilokkal

Az ISOLED® Tudás ezen kiadásában egy installációs csatorna szerelési útmutatójának segítségével mutatjuk meg Önnek, milyen felhasználóbarát és építőanyag kímélő módon terveztük meg profiljainkat..

Világítási teljesítmény és trafó-tervezés

Mi az a fényteljesítmény és mennyi MR11, MR16 vagy AR111-et lehet csatlakoztatni egy trafóra, anélkül, hogy zavar, kimaradás, túlhevülés vagy hiba történne?

Hőkezelés

Itt megtudhat mindent a hőkezelés témáról és arról, hogy mely hatással van ez a fényminőségre és életminőségre.

Dimmelő egység tippek

Fejlődés Know-how-val

Tippek és trükkök, utasítások, javaslatok és információk dimmelő egységek egyszerű, gyors és mindenek előtt problémamentes telepítése érdekében.

UGR káprázati tényező

A nemzetközileg egységes UGR eljárás (Unified Glare Rating) a világítóberendezések által okozott pszichológiai tompítás, a munkahelyen található visszaverő felületek általi természetes fény és fényforrások egységes értékelésére szolgál. További információt itt talál.

Feszültségveszteség elkerülése

Az ISOLED® ; TUDÁS az ideális árambetáplálás lehetőségeit írja le hosszú fénypályák esetén LED rugalmas szalagokkal, a következők elkerülése érdekében: feszültség veszteség, ezzel járó fényveszteség és, LED nyáklemezek túlhevülése.

Teljes spektrum

Fókuszban a fényminőség

 • Hiteles színérzékelés
 • Színvisszaadási index
 • Alkalmazási területek
 • Teljes választékunk

Lámpatest világítás

Lineáris fény T8-as LED csövekkel!

A T8-as LED csöveket alternatívaként be lehet építeni a lámpatestekbe a LED rugalmas szalagokhoz és használhatók közvetett, vakítás nélküli, árnyékmentes, homogén világítási megoldás megvalósításához!

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2024 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.