ISOLED® Forgalmazás

LED szakembereink az értékesítési irodában és a helyszíni szervizben

Kérdése van vagy segítségre van szüksége?

Ügyfeleink és partnereink

 

LED márkájú termékeinket és szolgáltatásainkat a következőknek értékesítjük

 • a szak- és nagykereskedelem,

 • kereskedelem és kézművesség,

 • Kereskedelmi nagybevásárlók és ipari vevők,

 • Építészek és tervezők és

 • az önkormányzatoknak.

Képzett kapcsolattartók bármilyen kérdés esetén

 

A mi ISOLED® online portálon közvetlenül hozzáférhet termékeinkhez, Szolgáltatások és minden információ a LED-technológiáról.

A háttérben a

értékesítési irodánkkal és helyszíni szervizünkkel az Ön mellett állunk, mind telefonon, mind személyesen a helyszínen..

Értékesítési munkatársaink szolgáltatásai áttekintve

 • Megrendelések feldolgozása és folyamatos támogatás

  Megrendelések feldolgozása és folyamatos támogatás

  Tekintse értékesítési képviselőnket nemcsak az Ön tanácsadójának és LED-szakértőjének. Az Ön és az ISOLED® központi irodája közötti összekötő kapocsként természetesen a következő feladatokat is ellátja az Ön számára

 • A gazdasági és ökológiai hatékonyság kiszámítása

  A gazdasági és ökológiai hatékonyság kiszámítása

  A LED-ek használata vagy a LED-ekre való átállás alapja a fenntartható energiaköltség-megtakarítás és a környezetbarátság. ISOLED® 100 %-ban kiáll a LED-technológia mellett, és nem köt kompromisszumokat.

  Eladóink minden mérési adat, műszaki paraméter és kereskedelmi tényező segítségével szívesen kiszámítják bármely projektajánlat ökológiai és gazdasági hatékonyságát. Az amortizációs számítás segítségével a beruházási költségek átláthatóan bemutathatók, és így megkönnyítik a gazdasági döntéshozatalt.s.

 • A műszaki megvalósíthatóság ellenőrzése

  A műszaki megvalósíthatóság ellenőrzése

  Az összegyűjtött projektadatokat a lehető legnagyobb mértékben az ISOLED® termékmenedzsmenttel szoros együttműködésben ellenőrzik a műszaki megvalósíthatóság szempontjából. A megfelelő kalkulációt követően megkapja a megadott árajánlatát.

  Árajánlataink kérésre minden LED-elemhez tartalmazzák a termékleírást, amelyet regisztrált felhasználóként bármikor lekérdezhet és ingyenesen letölthet az online portálon..

 • Világítás tervezés

  Világítás tervezés

  Az értékesítési területen dolgozó LED szakembereink örömmel támogatják Önt az értékesítésben. Világítás tervezés . Az összetett LED-világítási projektekhez, amelyekhez professzionális világítástervezőre van szükség, szívesen elirányítjuk Önt a legközelebbi szakmabeli mesterhez az Ön területén.

  Partnercégünk vállalja a világítástervezés/számítás feladatát, és a legteljesebb mértékben személyesen ad Önnek tanácsot. Az Ön számára az Ön követelményprofiljának megfelelő LED-es világítási megoldást állítunk össze.

 • Célzott igényfelmérés és tanácsadás

  Célzott igényfelmérés és tanácsadás

  Testreszabott A LED-es világítási megoldások és LED-es világítási koncepciók szilárd alapot igényelnek, amely műszaki paraméterekből, alapvető építészeti követelményekből és az Ön projektjeinek minden teljesítendő jogi vagy szabványosított keretfeltételéből áll. A sokéves tapasztalat, párosulva a részletekre irányuló gyakorlott szemmel, gyorsan meghatározza, hogy milyen LED-termékeket és szolgáltatásokat tudunk Önnek fenntartható hozzáadott értékkel kínálni.

 • A fenntartható LED világítási koncepció

  A fenntartható LED világítási koncepció

  A fenntartható LED-es világítási koncepciók már régóta alapulnak tudományosan megalapozott eredményeken, amelyek az ergonómiai optimumot a fénynek az emberekre az adott környezetben gyakorolt hatása, valamint a pszichológiai stressz/érzelmi hatás szempontjából írják le.

  Más szóval: "Legyen fény" önmagában már nem aktuális! Minden lényeges tényezőt és paramétert figyelembe kell venni, és egy célzott, ökológiai és gazdasági konstanciákon alapuló LED-es világítási koncepciót kell kidolgozni és megvalósítani.

Fedezze fel SOLED® szolgáltatásainkat!

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2024 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.