ISOLED® HOTEL VILÁGÍTÁS –

A LED-ekre való átállással azonnal energiát spórol

A VENDÉG TÖBBRE VÁGYIK UGYAN AZON AZ ÁRON

Egy kihívás, melyet a nagy verseny és a feszült piaci helyzet miatt sokszor nehéz teljesíteni. A törzsvendég stabilan magas vagy jobb minőséget vár el. Az új vendéget pedig először meg kell nyerni.

Mindegy, hogy városi hotelről, wellness hotelről vagy vidéki vendégházról, esetleg szezonális vagy egész évben nyitva tartó vendéglátóhelyről van szó – minden vállalkozó folyamatosan arra törekszik, hogy tovább bővítse egy részről a wellness-, sport- vagy kulturális kínálatát, más részről a kulináris specialitásait. Továbbá évente/szezonálisan be kell fektetnie az épületbe, a készletekbe és a kertbe is. A át- és hozzáépítések, valamint a felújítások magas összegekbe kerülnek, melyeket először is ki kell termelni.

Akár 80 %-os költségcsökkenés az ISOLED® LED világítási megoldásaival

Azaz, növelni kell a versenyképességet és erősíteni kell a piaci pozíciót. A világítóberendezések szállodaiparra jellemző hosszú használati ideje miatt magátólérthetődik, hogy a LED-ekre való átállásban nagyfokú megtakarítási potenciál rejlik.

Egy hotel és annak helyiségei

Egy hotel több helyiségből áll és ezért a világításnak sok feltételnek kell megfelelnie. Az ISOLED® 2450-nál is több árucikkével széles termékválasztékot kínál a legjobb minőségben, a legnagyobb környezetkímélő hatékonysággal, személyes szolgáltatással és hatékony lebonyolítással, korrekt ár-teljesítmény aránnyal, jövőbe mutató LED-es világítási megoldásokkal és intelligens megvilágítási koncepciókkal, melyeket rövid megtérüléssel lehet megvalósítani.

Az ISOLED® márkás termékek minőségét bevizsgálták, a legszigorúbb minőségi kritériumoknak felelnek meg és kereskedelmi felhasználásra tervezték őket. Teljesítményértékük és hosszú élettartamuk győzi meg a vásárlókat.

Lebensraum BüroLebensraum Büro

HOTELSZOBÁK –

egy kis darab otthon, egy időre

Produktivität Produktivität

BÁR, ÉTTEREM, LOUNGE –

Találkozási pontok

EnergieEnergie

RECEPCIÓ & LOBBY –

A ház névjegye

Lebensraum BüroLebensraum Büro

ÖSSZEKÖTŐ HELYISÉGEK & FOLYOSÓK –

mindig tudjon tájékozódni

Produktivität Produktivität

WELLNESS TERÜLET –

az érzékek területe

EnergieEnergie

GAZDASÁGI- ÉS MŰSZAKI HELYISÉGEK –

törvénynek megfelelő funkcionalitás

Változatlan minőségű szolgáltatás a költségcsökkentés ellenére

A környezetkímélő szempont mellett különösen a vállalatgazdálkodási szempontból kikerülhetetlen következetes intézkedéseket hozni a gazdasági energiahatékonyság növelése és így a tartós költségmegtakarítása céljából - a szolgáltatások minőségének csökkenése nélkül!

A költségcsökkentés megfelelő helyen alkalmazása

A hotel és szállodaiparban a folyamatos üzemi költségek azok - különösen az energiaköltségek (olaj, gáz, áram), melyek a személyzeti költségek mellett a legnagyobb részét alkotják a teljes költségstruktúrának, és így a legnagyobb megtakarítási potenciállal ez rendelkezik.

Többet szeretne tudni?

Kívánságainak és feltételeinek megfelelően állítjuk össze optimális LED világítási koncepcióját az Ön számára – megtérülés-kalkulációval együtt!
Értékesítési szakemberünk bármikor rendelkezésére áll!

Forduljon hozzánk most!

TERMÉKVÁLOGATÁS

  • + LED vészvilágítás / menekülési út megvilágító lámpák

  • + LED flexibilis szalagok

  • + LED fényforrások

ITT TUDJA INGYENESEN LETÖLTENI!

Ipari fókusz "ISOLED® SZÁLLODAI FÉNYEK - Azonnali energiaköltség-megtakarítás a LED-ekre való átállással"

LETÖLTÉS!

A GYORS MEGTÉRÜLÉS ÉS AZ ERŐTELJES KÖLTSÉGCSÖKKENÉS JOBB VERSENYKÉPESSÉGHEZ VEZET!

A szolgáltatási szektorban a folyamatos üzemi költségek - különösen az energiaköltségek (olaj, gáz, áram), melyek a személyzeti költségek mellett a legnagyobb részét alkotják a teljes költségstruktúrának. A nemzetközi energia tanácsadók évek óta bizonyítják, hogy éppen az energiaköltségek (nettó forgalom (átlag) számottevő 6%-a) hatalmas pénzügyi terhet jelentenek a tevékenykedőknek és így ezek bírnak a legnagyobb megtakarítási potenciállal.

A környezetkímélő szempont mellett különösen a vállalatgazdálkodási szempontból kikerülhetetlen következetes intézkedéseket hozni a gazdasági energiahatékonyság növelése és így a tartós költségmegtakarítása céljából - a szolgáltatások minőségének csökkenése nélkül! Azaz, növelni kell a versenyképességet és erősíteni kell a piaci pozíciót.

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált ISOLED® fényvezérlési technikával ellátott teljes LED világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk, amelyre minden vállalat törekszik. A befektetések gyors megtérülése és erőteljes költségcsökkenés (a hagyományos lámpákkal szemben a LED lámpákkal a

Copyright ©2022 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.