ÜZLET LED-ES MEGVILÁGÍTÁSA–

A megfelelő fény üzlete sikeréhez az ISOLED®-től érkezik®

ALAPVETŐ SZEMPONTOK A FÉNYTERVEZÉSBEN

A falak és az üzlet felszerelésének színválasztása mellett a világítási koncepció tartozik a legfontosabb belső építészeti dizájn komponensek közé. Az ideális LED világítási megoldáshoz a következő öt alapvető szempontot kell figyelembe vennie:

» Világos általános helyiség világítás és tárgykímélő fénykiemelések, melyek megfelelően mutatják be áruit.

» Hívogató LED-es kirakat világítás, mely a termékeire tereli a figyelmet és vásárlásra ösztönöz.

» Célzott fény a közvetlen munkaterületen – pl. a kasszánál.

» Közvetlen fényforrás a pozitív érzéssel teli atmoszféráért.

» Közvetlen és vakításmentes világítás a munkavállalói számára.

Lebensraum BüroLebensraum Büro

FUNKCIONALITÁS ÉS ESZTÉTIKA ÖSSZHANGBAN

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált LED fényvezérlési technikával ISOLED® ellátott teljes világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk.

Produktivität Produktivität

AKÁR 80%-OS KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

A befektetések gyors megtérülése és erőteljes költségcsökkenés (a hagyományos lámpákkal szemben az ISOLED LED lámpákkal akár 80%-os költségcsökkenés) tehermentesíti azonnal a folyamatos üzemi költségeket.

Többet szeretne tudni?

Kívánságainak és feltételeinek megfelelően állítjuk össze optimális LED világítási koncepcióját az Ön számára – megtérülés-kalkulációval együtt!
Értékesítési szakemberünk bármikor rendelkezésére áll!

TERMÉKVÁLOGATÁS

  • + 3 fázisú sínrendszerek

  • + LED lineáris világítás

  • + LED fénycsövek és por- páramentes lámpák

  • + LED függesztett és álló lámpák

  • + LED mélysugárzók

  • + LED vészvilágítás / menekülési út megvilágító lámpák

  • + LED flexibilis szalagok

ITT TUDJA INGYENESEN LETÖLTENI!

Ipari fókusz "LED SHOP LIGHTING - A megfelelő fényt az Ön üzleti sikeréhez az ISOLED® biztosítja.“

A Letöltéshez!

A GYORS MEGTÉRÜLÉS ÉS AZ ERŐTELJES KÖLTSÉGCSÖKKENÉS JOBB VERSENYKÉPESSÉGHEZ VEZET!

A szolgáltatási szektorban a folyamatos üzemi költségek - különösen az energiaköltségek (olaj, gáz, áram), melyek a személyzeti költségek mellett a legnagyobb részét alkotják a teljes költségstruktúrának. A nemzetközi energia tanácsadók évek óta bizonyítják, hogy éppen az energiaköltségek (nettó forgalom (átlag) számottevő 6%-a) hatalmas pénzügyi terhet jelentenek a tevékenykedőknek és így ezek bírnak a legnagyobb megtakarítási potenciállal.

A környezetkímélő szempont mellett különösen a vállalatgazdálkodási szempontból kikerülhetetlen következetes intézkedéseket hozni a gazdasági energiahatékonyság növelése és így a tartós költségmegtakarítása céljából - a szolgáltatások minőségének csökkenése nélkül! Azaz, növelni kell a versenyképességet és erősíteni kell a piaci pozíciót.

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált ISOLED® fényvezérlési technikával ellátott teljes LED világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk, LED világításvezérlő technológia amelyre minden vállalat törekszik.megtérülése és erőteljes költségcsökkenés (a hagyományos lámpákkal szemben a LED lámpákkal akár 80%-os költségcsökkenés) azonnal tehermentesítik a vállalkozókat.

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2024 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.