KŐMŰVES/GIPSZKARTONOZÓ –

Hozzáadott érték az ISOLED® termékekkel

A FÉNY VIZUÁLIS, BIOLÓGIAI ÉS ÉRZELMI HATÁSSAL VAN RÁNK

A fény láthatóvá tesz, aktiváló és pihentető hatású, kialakítja a teret és hangulatot kölcsönöz neki. Egy intelligens világítási koncepció pontosan ezeken a pilléreken alapszik. A LED technológia környezetkímélő és gazdasági hatékonyságával értéket teremt. Mindegy, hogy új építésről vagy épület felújításról van szó – a LED világítási megoldások minden feltételnek megfelelnek a fenntarthatóságot és az értékstabilitást illetően.

Lebensraum BüroLebensraum Büro

FUNKCIONALITÁS ÉS ESZTÉTIKA ÖSSZHANGBAN

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált ISOLED®fényvezérlési technikával ellátott teljes LED világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk. A LED profilok széles kínálatában minden olyan termék megtalálható, mely megkönnyíti a munkavégzést és a szakmák ( burkoló, gipszkartonozó, villanyszerelő ) párhuzamos munkavégzését is lehetővé teszi.

Produktivität Produktivität

TERMELÉKENYSÉG NTELLIGENS LED VILÁGÍTÁSI MEGOLDÁSSAL

A vakítás nélküli és a szabványoknak megfelelő LED világítás motiváló környezetet teremt a munkahelyen a munkavállalók számára és növeli nem csak az üzemen belüli termelékenységet de a kívánt munkahelyi biztonságról is gondoskodik.

EnergieEnergie

A TÉR ÉLETTÉRRÉ VÁLIK

A fény láthatóvá tesz, kialakítja a teret és megfelelő hangulatot teremt. Létrehozza a kívánt légkört, amely kellemes, elégedett, nyugodt érzést kölcsönöz a vendégeknek és meghozza a kedvüket az élvezetekhez. Másrészről az optimálisan használt világítás biztonságos és balesetmentes munkavégzést is garantál a személyzet számára.

Többet szeretne tudni?

Kívánságainak és feltételeinek megfelelően állítjuk össze optimális LED világítási koncepcióját az Ön számára – megtérülés-kalkulációval együtt!
Értékesítési szakemberünk bármikor rendelkezésére áll!

Forduljon hozzánk most!

TERMÉKVÁLOGATÁS

  • + LED süllyesztett lámpák

  • + Telepítésre kész LED világítás

  • + Speciális- és gipszlámpák

  • + LED flexibilis szalagok

  • + LED profilok

    Szerelési- beépítési profilok

A gyors megtérülés és az erőteljes költségcsökkenés jobb versenyképességhez vezet!

A szolgáltatási szektorban a folyamatos üzemi költségek - különösen az energiaköltségek (olaj, gáz, áram), melyek a személyzeti költségek mellett a legnagyobb részét alkotják a teljes költségstruktúrának. A nemzetközi energia tanácsadók évek óta bizonyítják, hogy éppen az energiaköltségek (nettó forgalom (átlag) számottevő 6%-a) hatalmas pénzügyi terhet jelentenek a tevékenykedőknek és így ezek bírnak a legnagyobb megtakarítási potenciállal.


A környezetkímélő szempont mellett különösen a vállalatgazdálkodási szempontból kikerülhetetlen következetes intézkedéseket hozni a gazdasági energiahatékonyság növelése és így a tartós költségmegtakarítása céljából - a szolgáltatások minőségének csökkenése nélkül! Azaz, növelni kell a versenyképességet és erősíteni kell a piaci pozíciót.

Az ISOLED® intelligens LED világítási koncepciói fenntartható célokat követnek! A legmagasabb fokú funkcionalitás és az időtlen esztétika a környezetkímélő és gazdasági energiahatékonysággal párosítva egy integrált ISOLED® fényvezérlési technikával ellátott teljes LED világítási megoldás alkalmazása esetén értékteremtő eredményt várhatunk, amelyre minden vállalat törekszik. A befektetések gyors megtérülése és erőteljes költségcsökkenés (a hagyományos lámpákkal szemben a LED lámpákkal akár 80%-os költségcsökkenés) azonnal tehermentesítik a vállalkozókat.

ITT TUDJA INGYENESEN LETÖLTENI!

Ágazati fókusz "Vakoló és gipszkartonozó/szárazépítő - Az Ön hozzáadott értéke az ISOLED® LED-ekkel“

A LETÖLTÉSHEZ!

Copyright ©2022 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.