ISOLED® forgalmazás

LED szakembereink a belső és külső értékesítési csapatban

AZ ÖN KÖZPONTI KAPCSOLATTARTÓJA

Értékesítési képviselőink az irodában és a terepen bármikor az Ön rendelkezésére állnak, készek megválaszolni kérdéseit és támogatni Önt minden kérdésben.

Értékesítési munkatársaink a sokéves tapasztalatot ötvözik a LED know-how-val, magas fokú professzionalizmussal, rugalmassággal és megbízhatósággal inspirálnak, és partnerségben kísérik Önt a LED-projektek során.

Ügyfeleink és partnereink

Márkás LED termékeinket és szolgáltatásainkat a következőknek értékesítjük

 • a szak- és nagykereskedelem,
 • kereskedelem és kézművesség,
 • kereskedelmi nagybevásárlók és ipari vevők,
 • építészek és tervezők és
 • önkormányzatoknak.

Képzett kapcsolattartók bármilyen kérdés esetén

ISOLED® online portálunkon közvetlen hozzáférést kap termékeinkhez, szolgáltatásainkhoz ésa LED-technológiával kapcsolatos minden információhoz

A háttérben a

 • nagyon nagy LED termékválaszték,
 • a LED-es világítóanyagok és LED-es alkatrészek folyamatos műszaki fejlesztése
 • valamint az ügyfélspecifikus igények összetettségével együtt

állunk az Ön rendelkezésére a belső és külső

értékesítési munkatársainkkal mind telefonon, mind személyesen a helyszínen.

Értékesítési munkatársaink szolgáltatásainak áttekintése

 • Megrendelések feldolgozása és folyamatos támogatás

  Megrendelések feldolgozása és folyamatos támogatás

  Ne csak az Ön tanácsadójának és LED-szakértőjének tekintse értékesítési képviselőinket. Az Ön és az ISOLED® anyavállalat közötti összekötő kapocsként természetesen a következő feladatokat is átveszi az Ön számára

 • A gazdasági és ökológiai hatékonyság kiszámítása

  A gazdasági és ökológiai hatékonyság kiszámítása

  A LED-ek használata vagy a LED-ekre való átállás alapja a fenntartható energiaköltség-megtakarítás és a környezetbarátság. Az ISOLED® 100%-ban a LED-technológia mellett áll, és nem köt kompromisszumokat.

  Értékesítési képviselőink szívesen kiszámítják az ökológiai és gazdasági hatékonyságot minden egyes projektajánlathoz az összes mérési adat, műszaki paraméter és kereskedelmi tényező felhasználásával. Az amortizációs számítás segítségével a beruházási költségek átláthatóan bemutathatók, így megkönnyítve a gazdasági döntéshozatalt és az ökológiai hatékonyságot.

 • A műszaki megvalósíthatóság ellenőrzése

  A műszaki megvalósíthatóság ellenőrzése

  Az összegyűjtött projektadatokat a lehető legnagyobb mértékben az ISOLED® termékmenedzsmenttel szoros együttműködésben ellenőrzik a műszaki megvalósíthatóság szempontjából. A megfelelő kalkulációt követően kapja meg a megadott árajánlatot.

  Árajánlataink kérésre minden egyes LED cikkhez tartalmaznak egy termékleírást. Ezt a specifikációt az online portálon bármikor elérheti és regisztrált felhasználóként ingyenesen letöltheti.

 • Világítástervezés

  Világítástervezés

  A LED-szakembereink a helyszíni értékesítésben szívesen támogatják Önt a Világítástervezés. Az olyan összetett LED-világítási projektek esetében, amelyekhez professzionális világítástervezőre van szükség, szívesen elirányítjuk Önt az Önhöz legközelebbi mesteremberhez.

  Partnercégünk átveszi a világítástervezés/számítás feladatát, és teljes körűen személyesen ad Önnek tanácsot. Az Ön igényprofiljának megfelelő LED-es világítási megoldást állítanak össze Önnek.

 • Célzott igényfelmérés és tanácsadás

  Célzott igényfelmérés és tanácsadás

  CustomizedLED-es világítási megoldások és LED-es világítási koncepciók a műszaki paraméterekből, az alapvető építészeti követelményekből, valamint a projektjeire vonatkozó valamennyi jogi vagy szabványos feltételből álló, teljesítendő alapot igényelnek. A sokéves tapasztalat, párosulva a képzett szakértői szemmel, nagyon gyorsan felfogja, hogy milyen LED termékeket és szolgáltatásokat tudunk Önnek kínálni a fenntartható hozzáadott érték érdekében.

 • A fenntartható LED világítási koncepció

  A fenntartható LED világítási koncepció

  A fenntartható LED-es világítási koncepciók már régóta tudományosan megalapozott eredményeken alapulnak, amelyek leírják az ergonómiai optimumot a fénynek az emberre gyakorolt hatását az adott környezetben, a pszichológiai megterheléssel/érzelmi hatással együtt.

  Ez azt jelenti: "Legyen világosság" önmagában már nem aktuális! Szükséges, hogy minden lényeges tényező és paraméter összefolyjon, és hogy egy célorientált, ökológiai és gazdasági konstanciák alapján kialakított LED-es világítási koncepciót dolgozzunk ki és valósítsunk meg.

You will be redirected to another language according to your geo-location

Copyright ©2023 ISOLED - ISOLED Hungaria Kft. All rights reserved.